Sárgabarack jótékony hatása


Kategória:
Életmód, egészség, Táplálkozás

Cikk írója:
Balaton Világa


Sárgabarack jótékony hatása

A B17 vitamin a kajszi, a mandula, a meggy, körte, szilva, az alma magjában található, de van belőle a lenmagban, a szőlőmagban, a fekete babban és a pinto babban is. A rákos sejtek sokkal érzékenyebbek a cianidra, mint az egészséges sejtek.


Eltitkolt vitamin a rák ellen
Rákellenes vitamint titkol a gyógyszeripar?
World Without Cancer című kötetében az amerikai Edward Griffin leleplezi a titkot a B17 vitaminról, amelyet a gyógyszeripar régóta próbál eltitkolni, és melynek rákölő hatásáról már éve óta tudni lehet. Már bizonyított tény, hogy a B17 vitamin, más nevén laetril hamar megöli a rákos sejteket. A szerző több információt is leleplez a rákgyógyításról köszönhetően a B17 vitaminnak, és felteszi a kérdést

"Miért nem használja a hagyományos orvoslás ezt a vitamint?"
Griffin szerint a B17 vitamint azért nem használják a hagyományos orvoslásban, mert a gyógyszeriparnak nem érdeke meggyógyítani az embereket.

Évente több milliárd dollárt költenek kutatásokra és a rák kezelésére, ugyanakkor több milliárd dollárt azokra a gyógyszerekre, amelyek felveszik a rákkal szembeni versenyt. Ezek fényében a B17 vitamin eltusolása gazdasági lépés a gyógyszergyártók által uralt világunkban.

A B17 vitamin leginkább a kajszi magjában található.
Jótékony hatását már ezelőtt 35 évvel bizonyították. A Második Világháborúban, Dr. Max Gerson sikeresen alkalmazta ezt a vitamint páciensein.

A B17 vitamin a kajszi, a mandula, a meggy, körte, szilva, az alma magjában található, de van belőle a lenmagban, a szőlőmagban, a fekete babban és a pinto babban is.
A rákos sejtek sokkal érzékenyebbek a cianidra, mint az egészséges sejtek.
Jó tudni az élelmezésügyi határértékeket

● Krónikus ciánszennyezés degeneratív idegbetegséget, szemideg sorvadást és mozgás összerendezettségi zavart idéz elő.
● Sejtek hibás működése és pusztulása az oka a légzési rendszer megmérgezésének.
● 12 szem keserű mandula megölhet egy gyereket (a boltokban édesmandula kapható kizárólag).
● Ausztráliában a marcipánban 50 mg/kg volt az engedélyezett mandula felhasználhatósága. Ezt 1983-ban már 5 mg-ra csökkentették (Miller Jones, 1995).
● A cianidok íze keserű. Innen tudhatjuk, hogy valóban megfelelő növényt választottunk. A mennyiséggel bánjunk csínján. A sárgabarack magjából 40 szem mérgezést, 60 szem halált okozhat felnőtt emberben.
Naponta 1-2 szem ajánlott!

A növények hatóanyag tartalma emésztés folyamán válik cianiddá.
Például a sárgabarackmag: az amigdalin emulzinnal reagálva cianidot képez.
A sárgabarack (Prunus armeniaca) magjában amigdalin, vagyis egy ciántartalmú glikozid található.

A B17 vitamint 35 évvel ezelőtt betiltották a rákbetegség kezelésénél, annak ellenére, hogy sokan úgy tartják ha minden nap fogyasztunk ezekből a vitaminokból, elkerülhetjük a rákbetegségek kialakulását.

A szerző szerint az amerikai gyógyszergyártól hatalmas nyomást gyakoroltak a hatóságokra, így azok illegálisnak titulálták azokat a készítményeket, amelyek a B17 vitamint tartalmazták.
Sőt, sok esetben azt a pletykát terjesztették, hogy a kajszimag ciánt tartalmaz, így megmérgezheti azt, aki fogyasztja. Az igazság az, hogy eddig senki sem halt meg a kajszimagtól, még akkor sem, ha nagy adagban fogyasztott kajszimagot vagy mandulát, írja Edward Griffin könyvében.
Használd a természet erejét!